Hopeloos verlangen.

Iedereen kent het gevoel, iets heel graag willen. Ergens heel diep naar verlangen. Iets zo graag willen, dat je er alles voor over hebt en er ook alles aan doet om het te krijgen. Maar soms, al doe je nog zo je best, krijg je het alsnog niet. Wanneer je zo hard voor iets vecht en er na een lange tijd achter komt, dat het voor niets is geweest.. Dat doet pijn. Veel pijn.

Vooral wanneer het steeds lijkt dat het eindelijk gaat werken en alles dan toch in het water valt. Je steeds weer de goede hoop hebt en er weer tegenaan gaat, maar dat het toch weer mis gaat. Frustrerend, maar echt.

Jezelf afvragend waar het dan aan ligt en er maar geen antwoord op krijgen. Zo je best doen, voor iets wat je niet krijgen kan. In je achterhoofd wetend dat het toch niet gaat lukken, maar het toch weer proberen, op hoop van zegen.

Tot je op een dag je eindelijk écht inziet dat je niet altijd je zin kan krijgen. Dan moet je het gaan accepteren en blijven leven met de gedachte van “maar wat nou als het anders was gegaan”. Alleen maar kunnen raden hoe het had kunnen zijn..

You can’t always get what you want.

Advertenties

2 gedachtes over “Hopeloos verlangen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s