Growing old is a blessing.

Soms ga ik effe terug in de tijd. Dan denk ik aan allerlei dingen die ik heb meegemaakt. Soms leuke en soms minder leuke dingen, up and downs hè, je kent ’t wel. Herinneringen ophalen is een apart iets. Er zijn dingen die je nog wel 10 x opnieuw zou willen meemaken, maar dat kan niet. Tijdmachines zijn duur weet je. ’t Geld groeit me nou eenmaal niet op de rug. Zo heb je ook weer dingen waarvan je wenst dat je ze nooit had meegemaakt. Helaas is er geen big ass gum waarmee we die gebeurtenissen uit kunnen wissen, dus we moeten er maar mee leven. That’s life.

Raar. Als klein kind, wil je niks anders dan groot worden. Als volwassen persoon, zou je maar al te graag terug gaan naar je kindertijd. Het is ook nooit goed. Mensen willen ook maar niet ouder worden. “Weer een jaar ouder, blegh!” en die maken zich druk om rimpels en shit. ’t Zou wat zijn hè, als je NIET oud zou worden. Growing old is nothing but a blessing!

Ik vind dat we moeten genieten van ’t nu, met een terugblik op de leuke dingen van vroeger en in ons achterhoofd wat we hebben geleerd van de minder leuke dingen. Verlangen naar de toekomst is alleen maar leuk, want je weet nooit wat je te wachten staat. ’t Is een groot avontuur. Just enjoy it!

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s