Das pech, aarde weg.

Dag dames en heren van ’t (nog maar korte) leven!

Morgen is ’t dan zover: 21 december. Het zal jullie vast niet ontgaan zijn dat de wereld dan vergaat. Dat hebben de Maya’s ons effe lekker duidelijk gemaakt. Ze dachten “Er is nog niet genoeg gezeik op de wereld. Tijd voor een beetje sensatie!” Die Maya’s toch. Wat een humor!

Dit is het moment om al je zorgen te laten gaan. Heb je je huiswerk nog niet af? Boeiend! Baal je ervan dat je niet genoeg geld hebt om op vakantie te gaan? Jammer! Weet je niet wat je morgen wil gaan doen? Doe geen moeite, de morgen komt toch niet meer!

Ik maak er nu een grapje over. Gemeen hè? Er zijn namelijk veel mensen die er écht bang voor zijn. “Als de wereld vergaat, wat dan?!” Ja kinders, dan vergaat de wereld en is alles weg. Gone with the wind. Alles is foetsie! Simpel zat. Waarom moeilijk doen als ’t ook makkelijk kan? En als we gaan, dan gaan we in ieder geval met z’n allen!

En zijn er dingen die je altijd nog wel hebt willen doen? Dat moet dan maar in de hemel hè! Alhoewel, als je stout bent geweest, moet je ergens anders heen. Welcome to hell, bitches.

Ik denk er zo over: als we gaan, dan gaan we met z’n allen. Alle klootzakken gaan naar de hel en alle toffe mensen gaan naar de hemel. Eenmaal daar aangekomen is alles mooier dan ’t op aarde was en zijn we allemaal opgelucht. Viel ’t allemaal toch nog mee!

Nu maar hopen dat ze kip hebben in de hemel.

Advertenties

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s