Hardwell voor iedereen!

Hardwell 23-01-2015

Op een dag in november leek het mij een leuk idee om 2 kaartjes voor het concert van Hardwell te bestellen. Zo gezegd, zo gedaan. Stijn mocht van niks weten, want de kaartjes zouden zijn kerstcadeautje zijn. Ik vond het moeilijk om hem niks te vertellen, want ik was erg enthousiast. Toch heb ik de verrassing geheim kunnen houden tot kerst en hij was aangenaam verrast. Mission: accomplished!

Stijn’s tentamenweek zat er net op en ik was lekker vroeg uit van school. Nadat ik thuis m’n spullen had gepakt, was het tijd om richting Amsterdam te gaan. Daar gingen we een dagje de stad verkennen. Dit dagje werd een zoektocht naar een nieuwe party-outfit, wat gepaard ging met wat stress. Je zal het altijd zien: wanneer je niets zoekt, vind je overal leuke dingen en wanneer je écht iets nodig hebt, kun je niks leuks vinden. Dit was deze dag ook het geval. Dat was nog niet het enige. Ik was ook m’n favoriete oorbellen verloren. Meh!

Na een tijdje kleding zoeken, begonnen we trek te krijgen en gingen we lekker een hapje eten bij een restaurantje waar ik de naam niet meer van weet. Het was een restaurantje, wat eigenlijk bij een museum hoorde. Zo zag onze lunch eruit:

HardwellLunchIk had een Belgische tosti en Stijn had een broodje brie.

Na de lunch vervolgden we onze zoektocht. Tot mijn grote opluchting hadden we uiteindelijk wel een leuke peplumtop gevonden. Daarna kwam het volgende dilemma “Deze peplumtop past helemaal niet bij deze broek.” Op dat moment was ik zo dankbaar voor Forever21, aangezien ik daar een zwarte spijkerbroek voor 7 euro heb kunnen vinden. Uiteindelijk heb ik ook nog wat leuke sieraden kunnen scoren. Mission party-outfit shoppen: accomplished!

’s Avonds hebben we een hapje gegeten bij Jin So. Dat is een restaurant op het plein bij station Amsterdam Bijlmer Arena. Het was zalig! Natuurlijk ben ik zo’n kreng die jullie nu een foto gaat laten zien om jullie hongerig te maken:

HardwellDinerStijn had lekker roti besteld en ik had een runderbiefstuk met frites.

Na me heel awkward in m’n party-outfit gehesen te hebben op het toilet, konden we richting de Ziggo Dome gaan. We hadden er zin in! Het was een feest voor alle leeftijden. Hardwell had dit georganiseerd omdat er normaal vaak nachtelijke feesten zijn, waar de jonge fans niet naartoe konden. Ik vond dit een tof initiatief. Ik zag veel blije jonge meisjes en jongens lopen. Cute!

In de zaal stond er een vader voor ons met zijn zoontje op zijn nek. Ze waren zo blij met z’n tweetjes. Ik werd helemaal blij van binnen. Het was heel aandoenlijk om te zien. In de hele zaal hing een ontzettend goede sfeer. Ik heb niemand kunnen betrappen op een kwade blik. Ik krijg regelmatig de vraag waarom ik het zo tof vind om naar concerten te gaan. “Het is toch hartstikke duur?” maar geloof me, de sfeer bij een goed concert is onbetaalbaar!

HardwellFotoSamen

Jullie weten inmiddels dat ik helemaal gek ben op Coldplay. Hardwell heeft Sky Full Of Stars geremixt. Dit nummer heb ik ontdekt toen ik naar Sensation ging. Als jullie hier klikken, kunnen jullie er een vlog van zien. Al maanden geniet ik van dat nummer en vooral de afgelopen weken heb ik hem vaak geluisterd. Van tevoren heb ik Stijn al gewaarschuwd “Als die Coldplay remix komt, dan ga ik echt schreeuwen hè Stijn!” en ja hoooor, daar kwam die! Ik was helemaal gelukkig.

HardwellRood

Samen hebben we een superleuke dag gehad. Een lekker dagje in Amsterdam, goed gegeten en als afsluitertje een avondje Hardwell! Ik hou er van.

HardwellOnTheDeck

Hardwell bedankt!

Wat vinden jullie van concerten bezoeken?
Doen jullie dat vaak?

Advertenties

Een gedachte over “Hardwell voor iedereen!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s